Bestel een 19 gaat poffertjespan, alleen verkrijgbaar bij Sola

Bestel een 19 gaat poffertjespan, alleen verkrijgbaar bij Sola

Heb je een leuk kinderfeestje binnenkort? En weet je niet zeker wat de kinderen lekker vinden? Dan kan ik jou daarmee helpen. De meeste kinderen vinden poffertjes afschuwelijk lekker. Poffertjes is een kleine versie van pannenkoeken. Poffertjes zijn het lekkerst, als je ze zelf maakt. Waarom? Omdat dit dan vers en warm klaargemaakt is. Als je geen tijd hebt om poffertjes te maken, dan kun je dit ook in een supermarkt kopen. Poffertjes smaakt met alles lekker. Meestal worden poffertjes met siroop en poedersuiker gegeten. In deze tekst ga ik jou uitleggen hoe je het beste eigen poffertjes kunt maken.  Hieronder heb ik een ingrediëntenlijst voor ongeveer 5 personen.

Ingrediëntenlijst voor poffertjes

De ingrediëntenlijst ziet er als volgt uit:

  • 250 gram bloem
  • 450 ml melk (het liefst lauwe melk)
  • 2 eieren
  • Een snufje zout
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 2 eetlepels keukenstroop

Nu je de ingrediënten hebt, kun je beginnen met de bereiding. Zeef de bloem en bakpoeder in het kom en meng dit met een snufje zout. Begin alvast met roeren. Tijdens het roeren mag je rust melk in het kom gieten zodat een beslag ontstaat. Nadat je dit hebt gedaan. Kun je stroop en eieren in het kom doen. Blijf nog steeds door roeren, tot dat je ziet dat het een beslag is geworden. Je kunt alvast een poffertjespan opwarmen. Smeer in ieder kuiltje boter totdat het gesmolten is. Zet het vuur iets lager, zodat de poffertjes niet verbranden. Pak een soeppan en giet rustig in ieder kuiltje het beslag. Wacht af totdat de onderkant van een poffertje lichtbruin is geworden, draai dit daarna om.  Het is handig als je de poffertjes met een vork om draait, omdat dit gemakkelijker en sneller gaat. Na paar minuutjes heb je je eigen poffertjes gemaakt. Laat in de reacties weten of het is gelukt.

Opzoek naar een poffertjespan?

Ben je lang opzoek naar een poffertjespan? Treur niet langer en bestel je poffertjespan bij Sola. Dit bedrijf beschikt over een webshop met een goed service. Als je je bestelling voor 16:00 besteld, heb je het morgen in huis liggen. Dus wees snel.

Reageren is niet mogelijk.