Heb je een hekel aan scheren? Probeer dan laser ontharing

Heb je een hekel aan scheren? Probeer dan laser ontharing

Wanneer je een hekel hebt aan scheren, epileren of harsen dan kan laser ontharing de ideale oplossing zijn. Laser ontharing is een van de meest voorkomende kleinschalige cosmetische ingrepen in Nederland. Hierbij wordt elk afzonderlijk haarzakje voor een langere periode blootgesteld aan extreme hitte waardoor het afsterft. De laser stuurt een serie van extreem korte lichtpulsen op het haarzakje om schade aan de omliggende huid te voorkomen. Hierdoor is er voldoende hitte voor het afsterven van het haarzakje, maar wordt de schade aan de omliggende huid voorkomen. Je moet meerdere laser behandelingen ondergaan om de haargroei te stoppen in de haarzakjes.

Wat is laser ontharing?

Laser ontharing zorgt ervoor dat de haargroei drastisch wordt verminderd tot op het punt dat je helemaal kunt stoppen met scheren. Je kunt het overal op het lichaam toepassen en de machine kan snel grote plekken op het lichaam behandelen. Laser ontharing kan op je benen, rug, oksels, bikinilijn, gezicht en andere plekken.

100% pijnloze behandeling

Daarnaast zorgt de hedendaagse technologie ervoor dat het laser ontharen 100% pijnloos kan worden uitgevoerd. De specialisten maken gebruik van de meest effectieve ontharingslaser die momenteel beschikbaar is genaamd Soprano ICE. Deze ontharingslaser verwijderd zeer effectief ongewenste haargroei en is daarbij ook 100% pijnloos.

Hoe kun je jezelf goed voorbereiden op een behandeling?

Laserontharing is meer dan alleen ongewenst haar verwijderen. Het is een medische behandeling die training vereist en risico’s met zich meebrengt. Het is verstandig om voordat je begint met een behandeling de referenties van de arts of behandelaar te controleren. Als je van plan bent om een behandeling te ondergaan dan moet je het epileren en harsen gedurende de zes weken vóór de behandeling beperken. De laser richt zich namelijk op de haarwortels die tijdelijk worden verwijderd door het harsen of epileren. Daarnaast moet je voor en na de behandeling de blootstelling aan de zon zoveel mogelijk vermijden. Blootstelling aan de zon maakt laserontharing minder effectief en vergroot de kans op complicaties na de behandeling.

Behandelingskliniek

Er zijn in Nederland veel verschillende klinieken waar je een laser ontharingsbehandeling kan onderaan. Bij Smooth Laser Clinic kun je pijnloos en effectief een laser ontharingsbehandeling ondergaan. Zij hebben specialisten in dienst die jarenlange kennis en ervaring hebben in het uitvoeren van laser ontharingsbehandelingen.

Reageren is niet mogelijk.