Kleding waar je slanker van lijkt

Kleding waar je slanker van lijkt

Slanker lijken dan je bent. Wanneer je meer weegt dan je zou willen en direct er slanker uit wilt zien kun je met de juiste kleding 1 kledingmaat of zelfs meer slanker uitzien. Het zijn makkelijke en draagbare kledingstukken die je kunnen helpen. Vaak is het ook de stof die bepaalt of je er optisch slanker uitziet.

Slank de zomer in

 

We willen vooral als het mooi weer is en straks in de zomer er graag goed uitzien. Het is dan (weer) belangrijk hoe we eruitzien en hoe we gezien worden. Wanneer je slank(er) de zomer in wilt gaan zul je aan dit resultaat moeten werken. Als je wilt afvallen is dit natuurlijk niet alleen voor de zomer maar geldt dit voor het hele jaar.

 

Slanke taille: getailleerde kleding

 

Als je er slanker uit wilt zien begin je met je bovenkant tot je taille. Wanneer je dit optisch wilt versmallen met kleding draag dan getailleerde kledingstukken met stretch. We zijn vaak geneigd om juist te wijde kleding te dragen wanneer we iets willen verbloemen. De lengte is ook bepalend: Draag een kledingstuk net voor je heupen of anders eroverheen.

 

Voorkom knellende broeksbanden

 

Als je een broek of een jurk draagt moet deze soepel op je heupen vallen. Knellende broeksbanden of elastisch doet niet goed voor je figuur. Een broek of rok met een brede band laat je slanker lijken.

 

Een broek hoort van boven nauwsluitend te zijn. Dit doet goed voor je bovenbenen en billen. Wanneer je een legging of skinny jeans draagt zorg voor getailleerde bovenkleding.

 

Een v-hals en een getailleerde taille

 

Een jurk is altijd moeilijk kiezen maar bijvoorbeeld een v-hals, een getailleerde taille is het begin van een slank figuur.

 

Nog belangrijker is waar veel vrouwen niet aan het denken is de juiste ondergoed te dragen wanneer je een jurk draagt. Naadloos ondergoed is perfect als je een jurk draagt.

 

Vergeet je schoenen niet

 

Wanneer je er slanker uit wilt zien en je hoge hakken draagt lijken je benen langer en je lichaamshouding verandert wanneer je een hoge hak draagt zoals een sleehak, pump, of laars.

 

Kortom met een paar specifieke kledingstukken kun je je eigen outfit maken waar je slanker door lijkt en jou direct een goed gevoel geeft!

Reageren is niet mogelijk.