Wat zijn de meest populaire kleine cosmetische ingrepen

Wat zijn de meest populaire kleine cosmetische ingrepen

Cosmetische ingrepen zijn er in alle soorten en maten. Tegenwoordig is het bijvoorbeeld ook zo dat veel te bereiken is met hele kleine ingrepen. Het is zelfs heel normaal dat al deze dingen gedaan worden tegenwoordig. Sommige ingrepen zijn zelfs zo populair, dat meer mensen ze wel hebben gedaan dan dat ze er niet voor kiezen. Het is leuk om eens te kijken om welke kleine ingrepen het dan gaat. Mogelijk kan je er zelf ook voor kiezen.

Kiezen voor lipfillers

Misschien wel de meest populaire kleine ingreep is kiezen voor lip fillers. Wanneer je ouder wordt, dan neemt het volume in de lippen wat af. Terwijl volle lippen juist voor een jeugdige uitstraling zorgen. In dat opzicht is het dus ook belangrijk om aan de lippen te werken. Wel is er veel aan gelegen om met de juiste specialist te werken. Het gaat namelijk ook weleens fout. Daarom is het slim om niet zomaar bij iedereen op de stoel te gaan zitten. Laat je lippen opvullen bij Betan Clinics voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Dit geeft veel zekerheid over de juiste behandeling.

Andere soorten fillers

Niet alleen de lip fillers zijn populair. Er zijn ook andere soorten fillers die van waarde zijn. De behandelingen aan het gezicht zijn populair bij zowel mannen als vrouwen. Het is gemakkelijk mogelijk om met behulp van een lichaamseigen stof te zorgen dat het volumeverlies wordt opgevangen. Volumeverlies kan om allerlei redenen ontstaan. Het kan bijvoorbeeld bij ouderdom optreden, maar ook bij flink gewichtsverlies. Daarom is de juiste behandeling krijgen wel heel belangrijk te noemen. 

De fronsrimpel aanpakken

De fronsrimpel is veel mensen een doorn in het oog. Met behulp van botox is hier veel aan te doen. Dit middel werkt spierontspannend. Dat is belangrijk, want dat is de wijze waarop rimpels en lijntjes kunnen verdwijnen. Het is vooral de fronsrimpel die altijd duidelijk te zien is. Hetzelfde kan overigens gezegd worden over kraaienpootjes. Botox is overigens een middel dat veel meer goede eigenschappen heeft en ook voor hele andere problemen, zoals overmatig zweten of tandenknarsen, kan worden ingezet. Dit kan het dus heel interessant maken om het te gebruiken. Meer informatie over deze behandeling vind je op BetanClinics.nl.

Een variant op een facelift

Een facelift is natuurlijk geen kleine ingreep. Een variant daarop is dat echter wel. Dit wordt ook wel de liquid facelift genoemd. Het is een behandeling waarbij fillers op strategische plekken worden gebruikt. Zo kan het gezicht er weer wat strakker en jonger uit gaan zien. Dit is een manier om weer jeugdiger te lijken. Uiteindelijk is dat ook wat iedereen wil. Er zijn allerlei mogelijkheden met dit type behandeling. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de kin aan te pakken, maar ook de neus is ermee aan t passen. Pas wel op dat de juiste keuzes worden gemaakt hierin.

Reageren is niet mogelijk.