Zelfverzekerd door de juiste kleding

Zelfverzekerd door de juiste kleding

Je kent het vast wel… Sommige dagen is het erger dan andere… Vandaag heb ik zo’n dag… Op één of andere manier ging mijn wekker niet af, althans… hij ging wel af maar had m per ongeluk een half uur later ingesteld. Haasten dus… Snel onder de douche gesprongen, een broek en een hemd uit de kledingkast gegrist en zonder ontbijt de auto ingesprongen.

Een lastige klant

Nou daar zit ik dan achter mijn bureau op kantoor met mijn eerste bakje koffie, nog steeds bijkomend van het haasten. Ik kijk in mijn agenda wat de dag gaat brengen. Ook daar heb ik vanmorgen geen tijd voor gehad, normaal doe ik dat thuis al. Oei een afspraak met die lastige klant….

Kleding maakt de man

Terwijl ik de afspraak voorbereid merk ik dat de mouwen van mijn overhemd wel erg kort zijn. In de haast een oud overhemd uit de kast getrokken. Mijn broek daarentegen zit nogal los, ben ik ook nog eens mijn riem vergeten om te doen. Fijn… Ik zie er niet echt strak uit vandaag en dat geeft me een gevoel van onbehagen. Ik wordt er een beetje onzeker van. Kleding maakt de man zeggen ze… maar in mijn geval vandaag dus niet.

man overhemdTalentvolle zakenmannen leggen hun kleding ’s avonds klaar

Laatst las ik een artikel over talentvolle zakenmannen die keer op keer de doelen die zij voor ogen hadden behaalde. Eén van hun sterke kanten was dat zij er altijd modieus en zeer goed gekleed uitzagen. Dit gaf hen zelfvertrouwen waardoor ze zeker en sterk voor de dag konden komen. Deze mannen gaven aan hun broek en overhemd al de avond ervoor klaar te leggen zodat zij daar in de ochtend niet meer over na hoefden te denken!

Doelgerichte mannen kopen hun eigen overhemden

Ook gaven deze doelgerichte mannen aan dat niet hun vrouwen maar zijzelf hun overhemden en broeken aanschafte. Nee, ze gingen niet naar een kledingwinkel maar kochten voornamelijk overhemden online!

Veel verschillende soorten overhemden

Dit artikel over deze talenvolle mannen heeft mij vandaag nog vaak door het hoofd gespeeld. Ik ben zelfs in mijn pauze op zoek gegaan naar een online shop voor nieuwe overhemden. Goh ik wist helemaal niet dat er zo verschrikkelijk veel verschillende soorten en merken hemden waren! Enne ik heb er maar meteen wat besteld! Het is een overhemd geworden van het merk Olymp, een fit Stretch model in een lichtblauwe kleur.

Belofte aan mijzelf

Vanaf nu spreek ik met mezelf af, leg ik iedere avond mijn kleding klaar en hoop ik voor vandaag dat mijn gesprek met die lastige klant goed afloopt!

Reageren is niet mogelijk.