Verlicht de pijn in uw pols met een polsspalk

Verlicht de pijn in uw pols met een polsspalk

Heeft u last van uw pols tijdens dagelijkse handelingen? Dan is het heel erg begrijpelijk dat u hier graag vanaf wil. Echter kan het zijn dat hier nogal een revalidatie achter verscholen zit. Om er voor te zorgen dat de pijn in ieder geval afneemt, kun je een polsbrace dragen. Deze band zit strak om de pols, waardoor de pols goed wordt ondersteund. Heeft u last van quervain, reuma, carpal tunnel syndroom, CTS, RSI, artrose, instabiliteit of een fractuur in de pols? Dan kan een polsspalk zeker iets voor je betekenen. Let er wel goed op dat u de juiste brace kiest die aansluit bij uw klachten. Daarvoor moet je eerst precies weten wat er precies aan de hand is met uw pols. Raadpleeg hiervoor de huisarts of eventueel zelfs het ziekenhuis in ernstige gevallen. Pas wanneer duidelijk is wat er precies met de pols aan de hand is, kun je een pols brace gaan aanschaffen. Deze bestel je gemakkelijk en snel online.

Handige feiten over een polsbandage

Veel mensen denken dat je spieren lui worden wanneer je er voor een langere tijd een spalk of bandage omheen draagt. Dit is niet het geval: het is gewoon een fabel. Je spieren worden zeker niet lui wanneer je een bandage dragt. Een polsspalk ondersteund de pols, maar de spieren in je pols worden alsnog goed aan het werk gezet.

Hoelang een polsspalk gedragen moet worden, is ook voor veel mensen onduidelijk. Het antwoord hierop verschilt dan ook per geval. De een draagt een spalk enkele dagen en merkt al verschil. Terwijl er bij de ander na een week nog geen verbetering heeft opgetreden. Dit komt omdat het soort klacht/pijn en de bandage het verschil maken. Niemand is hetzelfde, dus ook de tijd dat je een bandage om je pols moet dragen is voor iedereen anders.

polsspalk

Reageren is niet mogelijk.