Een bench voor je hond kopen voor in de nacht

Een bench voor je hond kopen voor in de nacht

Je hebt honden die ’s nachts rustig op een hondenkussen gaan slapen, maar je hebt ook honden die rond gaan struinen en een lekker plaatsje op de bank gaan zoeken. Als je niet wilt dat jouw hond ’s nachts op de bank gaat slapen dan kun je een hondenbench kopen. Dit is handig wanneer je op de begane grond geen afsluitbare ruimte hebt waar je hond kan verblijven. Niet alle woningen zijn voorzien van een bijkeuken of aparte keuken. Je kunt je hond leren om ’s nachts in een bench te laten slapen.

Bench hond kopen

bench voor je hond in de nacht

Wanneer je denkt dat een bench kopen een goede oplossing is, kun je hiervoor bij verschillende dierenwinkels terecht die hondenbenches te koop aanbieden. Hiervoor kun je kijken op Tinki.nl. Als je ongeveer de lengte van je hond weet, kun je al het juiste formaat uitkiezen. Je wilt wel hét beste voor je hond uitkiezen. Hoe groter de hond, hoe groter de bench. Zet de hondenbench altijd op een rustige, tochtvrije plek neer. Je hond zal in eerste instantie raar opkijken wanneer hij de honden bench ziet en zal het uitgebreid gaan besnuffelen.

Trainen voor de nacht

Je hond zal even moeten wennen aan het slapen in een bench. Door zijn eigen hondenkussen erin te leggen, ruikt hij dat dit zijn plekje is. Sluit hem niet gelijk de hele nacht op, maar oefen overdag. Een goed moment om hem in de bench te zetten, is wanneer je even boodschappen gaat doen. Geef een nieuw botje zodat hij de bench met iets prettigs associeert. Op Tinki.nl vind je meer informatie over het gebruik van een hondenbench. Als je hond gewend is aan de hondenbench kun je het ’s nachts proberen. Beloon hem vooral als hij het goed gedaan heeft.

Reageren is niet mogelijk.