De ideale match

De ideale match

Allroundcare.nl zorgt voor de ideale match tussen zorgbedrijf en zorgpersoneel.

Indien uw match ertussen zit en u aangeeft zeer tevreden te zijn over de medewerker is het ook nog mogelijk om de flexwerker vast in dienst te nemen. Wij verzekeren u van een goede match. Dus de kans dat u na de uitzend of detacherings periode tevreden bent is zeer groot. Ons motto is zorg op maat, en daar streven we naar. Zo een vast dienst verband wordt overname genoemd. Het contract bij ons zal dan eindigen maar wij zorgen tevens voor een nieuw contact tussen zorgbedrijf en medewerker.

 

De grote voordelen van het overnemen van personeel van Allroundcare.nl zijn het in dienst hebben van een vast gezicht. Cliënten raken zo vertrouwd met de medewerker en zo voelen zij zich op hun gemak. Dit zorgt voor meer continuïteit op een afdeling. Ook inwerken kunt u achterwege laten omdat de medewerker weet hoe alles moet op de desbetreffende afdeling. Het niveau blijft gelijk of neemt zelfs toe met een vaste medewerker in dienst. Het kan zijn dat de medewerker problemen vanuit nieuwe invalshoeken bekijkt en komt met nieuwe unieke oplossingen. Dingen waar niet eerder aan gedacht is bijvoorbeeld. Dit komt omdat er steeds meer scholing is die de trends en ontwikkelingen volgen in de zorgsector. Hoe nieuwer een opleiding of cursus hoe recenter de kennis. En ons personeel beschikt over deze recente kennis.

 

U heeft de mogelijkheid om eerst te kijken of de samenwerking op korte termijn bevalt. Indien dat zo is kunt u zonder gedoe de medewerker voor een lange periode in dienst nemen. Het scheelt zowel voor de organisatie als voor de medewerker een hoop onzekerheid en tijd. Zelfs als u een medewerker met spoed in dienst heeft gehad kan het zijn dat de eerste indruk zo goed was dat u deze medewerker langer of voor onbepaalde tijd over de vloer wilt hebben. Flexwerk brengt voor de flexwerker vaak wat onzekerheid met zich mee. Deze mensen willen soms uiteindelijk een vast contract of zoeken vastigheid. Door ze vast in dienst te nemen zorgt dit voor een vast inkomen en zekerheid voor de flexwerker. Hij hoeft dan niet meer steeds van baan te wisselen. Voor meer informatie kunt u kijken op Allroundcare.nl.

Reageren is niet mogelijk.