Een cadeaupakket voor een zorgtopper

Een cadeaupakket voor een zorgtopper

Als werkgever weet je waar het zorgpersoneel de laatste tijd mee te maken heeft en heeft gehad. De zorg toppers hebben het echt te voorduren gehad op het gebied van slaap en relax momenten. Ze hebben contant aan gestaan zonder een moment aan zichtzelf te hebben gedacht. Ze denken alleen maar aan de patiënten die voor hun leven aan het vechten waren. Je wilt de zorgtoppers graag bedanken, maar hoe kun je dat nou het beste doen. Hieronder zijn een aantal leuke ideeën om zo alsnog jouw waardering naar jouw werknemers te kunnen overbrengen.

  1. Een relaxpakket

De meeste mensen uit de zorg willen het liefste na een dag werken echt even lekker een moment voor zichtzelf omdat ze uitgeput zijn. In de situatie van het afgelopen jaar is dat ook meer dan logisch. Bij een relaxpakket kan er gedacht worden aan een lekkere bad bruisbal, een lekkere shampoo, een lekker spons en lekkere olie. Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die er aan toegevoegd kunnen worden, maar dit zijn een aantal tips om zo een idee te creëren.

  1. Ritualspakket

Wie is er nou geen fan van. Van verschillende groottes pakketten tot verschillende geuren, waardoor je je lekker relaxed kan voelen. Ook is er een onderscheid gemaakt tussen de man en de vrouwen lijn. De lijn voor de mannen is een wat sportievere geur terwijl die voor de vrouw weer wat bloemigere is. Zat verschillende mogelijkheden om jouw dankbaarheid te kunnen uiten.

  1. Chocolade pakket

Een heerlijk stukje chocolade op zijn tijd is natuurlijk onmisbaar. Helemaal als jouw werknemer een lekkere bruisbal voor in bad heeft gekregen kun je deze top combinatie met elkaar. Helemaal voor de vrouwelijke werknemers is dit een top combinatie. Er zijn natuurlijk nog veel meer opties om uw personeel te bedanken, zoals bij de cadeaupakketten van kadofactory.

Reageren is niet mogelijk.