Geef een bierbrouw pakket als Vaderdagcadeau

Geef een bierbrouw pakket als Vaderdagcadeau

Ieder jaar de 3e zondag van juni is het weer zover, dan is het Vaderdag. Tijd dus om onze vaders een flink in het zonnetje te zetten! Toch is het voor velen ieder jaar weer een enorme uitdaging om met een origineel cadeau aan te komen. Waar je voor je moeder vaak met een heerlijk geurtje of iets lekkers voor onder de douche uit de voeten kunt, is dit voor de Vaders vandaag de dag voor velen een enorme uitdaging. Toch kun je ook je vader ontzettend eenvoudig verrassen en nog op een originele manier ook! Een bierbrouw pakket is het ultieme cadeau voor wanneer jouw vader gek is op een biertje op z’n tijd.

Hoe moet je bier brouwen?

Welke Vader is er nu niet gek op bier? Of het gaat om een normaal of speciaal biertje, de kans dat ook jouw vader er met enige regelmaat één of meerdere nuttigt is relatief groot. Dus hoe leuk is het, om je vader een bierbrouw pakket cadeau te doen? Zo kan je vader in zijn eigen keuken z’n favoriete biertje brouwen en kun je er samen met hem van genieten. Niet alleen ontzettend lekker, maar ook super leuk om met elkaar te doen. Je kunt dus eenvoudig allerlei verschillende biertjes brouwen. met de starters pakketten van brouwpunt bepaal je helemaal zelf welk biertje jij graag wilt brouwen en ontvangt alle noodzakelijke ingrediënten zodat je direct kunt beginnen.

Hoe werkt het?

Wanneer jij je vader wilt verrassen, dan bestel je online eenvoudig een starterspakket naar wens. Dit kan een IPA, blond of zelfs een quadrupel zijn. Het pakket bestaat uit alle benodigde ingrediënten, zodat jij direct aan de slag kunt met het maken van jouw favoriete bier. Wanneer je aan de slag gaat, dan zul je merken dat je na enkele stappen een restproduct in de vorm van ‘bierbostel’ overhoudt. Dit komt vrij doordat de mout tot een bepaalde temperatuur wordt opgewarmd. Dit zorgt ervoor dat er bepaalde stoffen vrijkomen die je niet nodig hebt voor het uiteindelijke product, maar wel kunt gebruiken voor andere zaken. Dit zogeheten bierbostel kan namelijk worden gebruikt voor het maken van bierbostel brood.

Origineel

Wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau voor Vaderdag, dan is een bierbrouw pakket natuurlijk het perfecte cadeau. Doordat er tal van verschillende soorten bier verkrijgbaar zijn, kun je dit cadeau prima meermaals toepassen om je Vader eens gedurende de rest van het jaar te verrassen. Zo kunnen jullie samen bierbrouwen en uiteindelijk optimaal genieten van een heerlijk zelfgebrouwen biertje.

Reageren is niet mogelijk.