Snel 100 euro besparen op je energienota?

Snel 100 euro besparen op je energienota?

Heb je een leuke meevaller nodig? Dan kan het geen kwaad om ieder jaar even je energiekosten te vergelijken. Door jaarlijks namelijk even te kijken naar de kosten voor stroom en gas kun je al snel honderden euro’s besparen via totaalsparen.com

Hoe werkt het vergelijken van je energie?
De website van totaalsparen.com geef je aan de hand van het verbruik en je postcode een overzicht met de laagste energieprijzen van Nederland. Dat doet men 100% onafhankelijk. Bij het vergelijken kun je ook aangeven of je alleen groene stroom wilt hebben. Dan ben je namelijk ook nog goed bezig voor het milieu. Het proces van vergelijken hoeft nog geen 10 minuten te duren dus sneller kun je die euro’s niet verdienen.

Heb je zonnepanelen? Super want dan kun je in de vergelijken ook zien wie het meeste bied voor de stroom die je terug levert. Zo kun je nog meer besparen.  Tijdens het vergelijken zoekt de website niet alleen naar de laagste energie prijs maar kijkt ook naar de leveringskosten voor stroom en gas. Verder zoekt Totaalbesparen.com dagelijks naar de beste aanbiedingen voor energie.

Wat ook wel fijn is dat de energie vergelijker ook kijkt naar de hoogste welkomstkorting. Een hogere gas en stroom prijs kan door de korting dan toch goedkoper uitvallen dan de goedkoopste leverancier zonder welkomstkorting.

Heb je een super aanbieding gevonden waarmee je honderden euro’s kunt besparen op je energie rekening? Dan heb je altijd nog veertien dagen bedenktijd.

Dankzij de gratis overstapservice wordt alles stressvrij voor je geregeld. Omdat de vergelijkingswebsites vaak speciale aanbiedingen krijgt van de leveranciers ben je eigenlijk altijd een winnaar.

Welkomstkorting
In het vergelijken van de laagste energieprijzen neemt de website van totaalbesparen.com ook de welkomstkortingen mee. Dit is een soort cadeautje van de energieleveranciers om jou als klant aan te trekken.

Deze welkomstkorting is vaak zeer interessant en kan wel oplopen tot 300 euro. Door ieder jaar eventjes de energiemaatschappijen met elkaar te vergelijken verdien je dus ieder jaar zo’n leuk cadeautje. Mooi meegenomen toch?

Variabel of vaste prijs?
Kies als het even kan voor een vaste prijs, de rekening van gas en stroom blijft dan het hele jaar door gelijk. Bij een contract met een variabele prijs is de prijs die je betaald voor je energie afhankelijk van diverse factoren. Bij het afsluiten lijkt een variabele prijs vaak goedkoop maar onder aan de streep ben je vaak duurder uit.

Online overstappen
Het hele proces van zoeken naar de laagste prijs en uiteindelijk het overstappen naar een nieuwe energie leverancier gaat geheel online. Erg gemakkelijk dus en daarmee kun je dus met een paar muisklikken al snel 100 euro of meer besparen.

Reageren is niet mogelijk.