Welke zorgverzekering is geschikt voor je beroep?

Welke zorgverzekering is geschikt voor je beroep?

Er zijn zoveel verzekeringen. Wij begrijpen daarom ook dat het lastig is om voor een verzekering te kiezen. Welke verzekeringen van belang zijn en welke premie daarbij hoort, verschilt vaak per branche. Iedere werknemer loopt nu eenmaal andere risico’s. Ook wordt er zelf bepaald hoe diegene met de risico’s wil omgaan. Wij helpen je graag op weg.

Aansprakelijkheidsverzekering is geschikt voor elke branche

Jij bent als ondernemer aansprakelijk voor letsel en materiele schade die het personeel veroorzaakt bij anderen. Dit kan iedereen overkomen, aangezien er op de werkvloer soms fouten worden gemaakt. Ga hier je zorgverzekering vergelijken. Op deze manier kom je er achter welke verzekering het beste bij jou past.

Sluit een zakelijke verzekering af

Bij elk bedrijf kan het voorkomen dat er iets kapotgaat tijdens de levering of tijdens het werken. Door een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten zorg je ervoor dat de verzekeraars de schaden gaan vergoeden. Wil je ook een goede zorgverzekering kiezen? Laat het ons weten. Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.

Doe dit als je een van de volgende beroepen hebt

Ben je een architect, ingenieur, advocaat, marketingadviseur of een accountant? Dan is de kans groot dat jouw opdrachtgever je aansprakelijk kan stellen, als je bijvoorbeeld een fout hebt gemaakt in het advies of een berekening. Dit risico kun je verzekeren met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Stel je voor dat je arbeidsongeschikt wordt

Je bent waarschijnlijk super enthousiast dat je net begonnen bent met je eigen onderneming. Hierdoor heb je ook niet over de risico’s nagedacht, want wat nou als je ineens arbeidsongeschikt wordt? Dat heeft grote gevolgen voor je onderneming. Een bedrijfsongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Zet eerst op een rijtje wat jou zou kunnen overkomen, voordat je een verzekering afsluit.

Reageren is niet mogelijk.