De mooiste fietsroutes vind je in Twente

De mooiste fietsroutes vind je in Twente

Vind je het heerlijk om urenlang de fietsen en kun je er geen genoeg van krijgen om er met de fiets op uit te trekken? Dan is het zeker het overwegen waard om eens op fietsvakantie te gaan in Twente. Je vindt in deze streek namelijk de mooiste tochten die je met de fiets kunt afleggen. Jaarlijks komen er tal van mensen naar het oosten van het land met hun fiets, om de omgeving te verkennen. Lijkt het jou ook wat om eens naar Oost-Nederland te komen samen met je fiets? Om zelf met eigen ogen te zien waarom iedereen zo enthousiast wordt van fietsen in Twente? Wij vertellen je in dit artikel waarom al zo veel mensen groot liefhebber zijn van Fietsen in de Twentse omgeving. Daarnaast vertellen wij je meer over de leukste fietsroutes in Twente en waar je eventueel zou kunnen overnachten.

Hotel de Wilmersberg

In het kleine plaatsje de Lutte vind je landgoed en hotel de Wilmersberg. Een gezellig 4sterren hotel waar je je waant in een oase van rust. Dit hotel is de ultieme plek om te overnachten als je Twente bezoekt voor een fietsweekend. De reden? Het hotel is het startpunt van diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving. Zo heb je alles dicht bij elkaar in de buurt, en dat is natuurlijk wel zo handig.

Boek een fietsarrangement

Het hotel krijgt regelmatig fietsliefhebbers over de vloer en mede daarom is er een fietsarrangement opgesteld. Boek een arrangement om te fietsen en je wordt compleet voorzien van alles wat je hiervoor nodig hebt. Zo wordt het nog aantrekkelijker om het oosten van Nederland een keer te bezoeken. En vergeet dan zeker niet om je fiets mee te nemen!

Afbeeldingsresultaat voor fietsen

 

Reageren is niet mogelijk.