Geen last meer van duiven

Geen last meer van duiven

Duiven lijken heel onschuldige dieren maar kunnen toch voor erg veel overlast zorgen. Natuurlijk is dit vervelend, maar hoe kan je het eigenlijk tegengaan? Hier zijn verschillende manieren voor, maar welke is het effectiefst?

Het gebruik van pinnen

De kans is groot dat je nog nooit eerder hebt gehoord van deze oplossing, maar je kunt gebruikmaken van pinnen om duiven tegen te gaan. Duivenpinnen zijn gemakkelijk te gebruiken en zorgen ervoor dat duiven niet meer op het dak, balkon of op het achter muurtje kunnen zitten. Door deze pinnen voorkom je dat er duivenpoep op je mooie terras of balkon komt. Het scheelt behoorlijk wat werk in vergelijking tot het handmatig wegjagen van de duiven. Na het installeren heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar.

Het voorkomen

Door de pinnen voorkom je het veel voorkomende probleem van duivenpoep. Het is dan ook een middel om tegen te gaan zonder de duiven enige schade toe te brengen. Het zorgt ervoor dat de duiven niet meer langskomen en eigenlijk alleen een andere verzamelplaats moeten zoeken. Het scheelt voor jou natuurlijk een hele bult werk, aangezien je de duivenpoep waar je overlast van hebt niet meer hoeft op te ruimen. Je zult weer heerlijk kunnen genieten van het zonnetje in je tuin zonder dat je enige last zal ondervinden van het geluid van duiven.

Het is een diervriendelijke manier om duiven te verjagen, geen enkele duif zal problemen ondervinden door de duivenpinnen.

Rust in de tuin

Mocht je er voor gekozen hebben om een duivenpin aan te schaffen dan zal het een stuk rustiger worden in je tuin. Tuurlijk is de kans er dat de duiven die altijd in jouw tuin kwamen een paar huizen verderop gaan zitten, maar jij zal hier weinig tot geen last van ondervinden. Het blijft natuurlijk wel leuk als er andere vogels in de tuin terugkomen. Gelukkig zullen deze nog vaak genoeg over of langs vliegen of zullen ze zich verstoppen in de naast gelegen bomen. Hoe je het ook wendt of keert, overlast is vervelend. Door deze manier zal er geen enkel die schade lijden en zal de overlast verdwijnen.

Pigeon Cyclist Cars

Reageren is niet mogelijk.