Kom helemaal tot rust en geniet van wellness in dit hotel

Kom helemaal tot rust en geniet van wellness in dit hotel

Na een drukke periode heeft iedereen recht op een momentje rust. Even helemaal tot jezelf komen en alle chaos achter je laten. Ben jij op dit moment in een stadium waarbij je een lange stressvolle periode achter de rug hebt? En zoek je naar een uitweg om dit alles even helemaal te vergeten? Kom dan eens langs in hotel de Wilmersberg in Twente. Dit hotel ligt in een rustige en natuurrijke omgeving, ver weg van de drukke stad. Daarnaast beschikt dit luxe hotel over diverse wellness faciliteiten waar je heerlijk bij weg kunt dromen. Ben je nieuwsgierig wat dit wellness hotel arrangement allemaal te bieden heeft? Lees dan zeker nog even verder en wij vertellen je alles wat je moet weten over wellness hotel de Wilmersberg.

De faciliteiten

Zoals net ook al kort werd benoemd beschikt het hotel over diverse heerlijke wellness faciliteiten. Neem bijvoorbeeld een duik in het verwarmde binnenzwembad of kom even helemaal tot rust in de whirlpool. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om een moment rust te nemen in het Turkse stoombad of in de sauna. Ook kun je een massage nemen of een gezichtsbehandeling boeken in de wellnessboutique. Ben je liever actief bezig? Kom dan uitrazen in de fitnessruimte of sla een balletje op de tennisbaan.

Boek een arrangement

Lijkt het je wat om stoom af te blazen en tot rust te komen in Twente bij wellness hotel de Wilmersberg. Boek dan een wellness arrangement en kom langs. Na een bezoekje aan ons wellness hotel arrangement kom je gegarandeerd helemaal uitgerust thuis en kun je er weer met alle energie tegenaan. Kom helemaal opgeladen terug en kom zeker weer eens langs als je een drukke periode achter de rug hebt en je jezelf opnieuw wil opladen.

Afbeeldingsresultaat voor wellness

Reageren is niet mogelijk.