Makkelijker afvallen met dieetsnacks

Makkelijker afvallen met dieetsnacks

Afvallen, je begint erover bij mensen met overgewicht en ze beginnen gelijk al te zuchten en te steunen. Maar vandaag de dag is afvallen echt niet meer zo een hels karwei. Er zijn revoluties gemaakt in de dieet en voeding wereld waardoor een dieet volgen lang niet meer afzien is. Okay vooropgesteld je moet nog steeds van de Pringles afblijven en ook frisdrank is nog steeds uit den boze, maar andere producten bijv. koolhydraat rijke brood en pannenkoeken e.d. kan je nu prima consumeren in een eiwitdieet, mits het gaat om de speciale aangepaste variant. Nu hoor ik je denken dat is zeker extreem ranzig net zoals al die light producten waar ze ons mee overvielen in de jaren 90? Nee geenszins, probeer het eens zou ik zeggen.

De laatste trend zijn echter dieet snacks. We kennen het allemaal wel. Lange dag werk. Avondeten gehad. Gezond avond eten wellicht een salade met stukje vis. Maar later in de avond na vele binge watchen van La Casa de Papel op Netflix krijg je toch een beetje honger en trek in een lekkere snack. Nou we hebben goed nieuws, dit is nu ook mogelijk verantwoord zonder schuldgevoel in een eiwitdieet. Hier bijv. vonden we chocolade koekjes: https://be-slank.nl/product-categorie/eiwitrijke-snacks/. Nou wie had ooit durven dromen dat chocolade koekjes zouden kunnen in een eiwitdieet? Dat is nu allemaal mogelijk en ook andere dingen zoals grissini. Lekker om van te snacken bij een TV avondje of gewoon onderweg van en naar werk. Tevens is bacon chips een van de opties. Geen Pringles nee, maar bacon chips eiwitrijk zou een goede vervanger ook qua smaak.

Persoonlijk ben ik meer van de Aziatische keuken, met name Vietnamese noedels soepen vind ik lekker. Dat kan vandaag de dag ook gewoon prima ik vond het hier. Op deze wijze kunnen wij dieetgangers tegelijkertijd genieten van het leven maar zonder het schuldgevoel dat hier doorgaans bij komt kijken.

Reageren is niet mogelijk.