Verantwoord afvallen

Verantwoord afvallen

Er waren tijden dat ik de dag doorkwam op 2 crackers en een bak yoghurt. Een weekje crashen en de vakantiekilootjes waren er weer af. Hoofdpijn en een lusteloos gevoel waren het gevolg. Bovendien, de kilo’s zaten er binnen de kortste keren weer aan. Herkenbaar? Voor iedereen die het anders wil aanpakken biedt Powerslim een oplossing. Ook ik ben tot inzicht gekomen dat een gezondere lifestyle een beter resultaat oplevert.

 

Hoe pak je dat aan?

Maar hoe pak je dit aan en wat zijn handige tools? Maak er ten eerste een gewoonte van om je dag te starten met een workout. Dit zorgt ervoor dat je lichaam energie gaat verbruiken, en dus vet gaat verbranden. Er zijn talloze handige apps die je hierbij ondersteunen. Starten met een korte workout van tien minuten per dag kan al veel verandering teweeg brengen. Niet alleen bruis je hierna van de energie, ook merk je dat vetweefsel na verloop van tijd wordt omgezet naar spierweefsel, waardoor alles weer wat steviger aanvoelt.

 

Niet weglaten maar vervangen

Om je eetgedrag aan te passen is wel wat discipline nodig, maar leg de lat niet te hoog. De Powerslim coaches kunnen je hierin de juiste begeleiding bieden. Begin niet met jezelf van alles te ontzeggen, maar beloon jezelf. Vooral niet te veel weglaten, maar vervangen. Probeer bijvoorbeeld je koolhydraatinname te beperken. Wil je toch koolhydraten toevoegen, kies dan voor volkoren producten. Deze bevatten vaak langzame koolhydraten, waardoor je minder snel weer een hongergevoel krijgt. Denk bijvoorbeeld aan volkoren brood, zilvervliesrijst, noten etc.

 

Detox

Als je de vetverbranding stimuleert, met behulp van Powerslim, is het ook goed dat je overtollige afvalstoffen uit je lichaam kwijt raakt. Deze worden doorgaans afgevoerd door de nieren en de darmen. Je lever is een natuurlijk filtertje van deze afvalstoffen. Om je lichaam tijdens het afvallen extra te ondersteunen is het belangrijk om veel te blijven drinken. Water en kruidenthee zijn dan een goede keuze. Om je vochthuishouding extra te ondersteunen zou je een detox thee kunnen drinken, zoals Javaanse thee, Paardenbloem, Brandnetel en Guldenroede. Bedenk tot slot dat alles zijn tijd nodig heeft. Te snel afvallen is niet gezond en niet vol te houden. Om jezelf een verantwoorde lifestyle aan te meten, biedt Powerslim een mooie ondersteuning waarmee het je dit keer zeker gaat lukken!

Reageren is niet mogelijk.