Waarom een paragnost bellen?

Waarom een paragnost bellen?

Een goede paragnost, of een goed medium, krijgt informatie door van bijvoorbeeld een persoon. Dit krijgen ze door middel van emoties, woorden, beelden en toekomstbeelden.

Wat kan een paragnost/medium voor je doen

Ze kunnen informatie uit je verleden, heden en toekomst bekijken. Denk hierbij aan een relatie, een gebeurtenis of een situatie. Tevens kan een paragnost aanvoelen hoe een bepaalde relatie in jouw situatie is. Dit kan betrekking hebben tot een vriend of vriendin, jouw partner, kinderen of eventuele zakelijke relaties. Een paragnost kan je bijvoorbeeld bij bepaalde problemen binnen je relatie helpen om dit op te lossen. Paragnosten en mediums kunnen fungeren als tussenschakel tussen jou en de andere persoon in kwestie.

Vraagstukken

Paragnosten kunnen je helpen bij bepaalde vraagstukken waar je graag antwoord op wilt. Dit is vooral fijn als je er nare dingen door ervaart in je dagelijks leven. Denk hierbij aan slaaptekort en/of een warrig gevoel. Als het je functioneren negatief beïnvloedt raden wij zeker aan om eens een keer contact op te nemen met een paragnost/medium. Wil jij met een helderziende bellen? Ga het dan vooral eens proberen. Hierdoor kom je misschien wel op compleet nieuwe inzichten waardoor je heel anders naar bepaalde situaties zult gaan kijken.

Betrouwbaar medium

Het is belangrijk dat je een medium belt die bij je past. Daarbij is het belangrijk dat er op een zuivere manier energie opgevangen wordt en dit uiteindelijk ook zuiver naar de klant gecommuniceerd wordt. Om er zeker van te zijn dat je een betrouwbaar medium aan de lijn hebt raden wij aan om research te doen. Vraag mensen naar goede ervaringen. Tevens is het mogelijk om professionele beoordelaars in te schakelen. Zij kunnen aangeven of een medium betrouwbaar is of niet. Er zijn bepaalde stichtingen die overzichten hebben van ervaren en betrouwbare mediums. Houd in je achterhoofd dat als een medium bepaalde spreuken en/of middelen nodig heeft, het meestal niet zuiver is.

Reageren is niet mogelijk.