De beste en effectieve workouts voor thuis

De beste en effectieve workouts voor thuis

Covid-19 heeft niet alleen de horeca beïnvloed met het sluiten van alle zaken, maar alle sportscholen zijn ook dicht gegaan. U was net zo goed bezig met een goede workout in de sportschool om topfit te blijven omdat alle teamsporten ook al gestopt zijn. U was elke week wel een paar keer in de sportschool te vinden om toch de conditie op pijl te houden, maar door Covid-19 is alles anders dan eerst, sportscholen zijn dicht.

effectieve workouts voor thuis

Sporten kan overal

Heb geen zorgen nu de sportscholen dicht zijn, u kunt dan geen gebruik meer maken van alles toestellen die in de sportschool staan maar u kunt zichzelf wel alsnog fit houden!

Buiten sporten en thuis sporten is de beste optie. Ga buiten een lekker rondje hardlopen of duik zoals ouds de speeltuin weer in, en doe uw oefeningen aan de klimtoestellen die er zijn. Buiten sporten is daarnaast ook erg gezond, u bent in de frisse buitenlucht en u heeft daarnaast ook geen last van de zwetende geur die in de sportschool hangt van iedereen.

Elk voordeel heeft vrijwel altijd een nadeel helaas, wanneer het buiten slecht weer is, is het minder prettig om buiten nog te gaan sporten maar in plaats van buiten te sporten kunt u ook droog thuis sporten!

Thuis sporten

Buiten net te koud om te sporten of regent het? geen probleem, thuis is daarnaast de beste optie om uw conditie op pijl te houden. U kunt vrijwel elke spier thuis trainen, uw armen trainen thuis, uw benen trainen of uw schouders trainen thuis het is allemaal mogelijk.

Om uw armen goed te trainen kunt u bijvoorbeeld twee objecten pakken met een zwaar gewicht en daarmee trainen. Om uw benen te trainen kunt u squats door het huis doen of op één been staan in balans en langzaam door uw ene been zakken en omhoog proberen te komen. Om uw schouder te trainen kunt u push-ups doen, één van de bekendste oefeningen maar vaak wel zwaarder dan dat het lijkt.

Voor meer thuis oefeningen kunt u zich op het internet ook erg zoet laten maken met wat voor soorten oefeningen er allemaal zijn.

Reageren is niet mogelijk.