De leukste cadeaus om te krijgen bij een babyshower

De leukste cadeaus om te krijgen bij een babyshower

Het moment is daar, iemand die dicht bij je staat is zwanger. Er is een babyshower georganiseerd, maar wat ga je geef je als cadeau?! Hieronder staan een paar ideeën benoemd en misschien brengt dit jou ook wel weer op andere ideeën!

Gezamenlijk cadeau?

Denk van tevoren wel na of het cadeau gezamenlijk gegeven wordt of individueel. Als je een gezamenlijk cadeau geeft dan zijn er meer mogelijkheden, want het kan meestal wat duurder en groter worden dan als je alleen een cadeau geeft. Het voordeel van een individueel cadeau is dan weer dat je het lekker persoonlijk kan maken.

De beste ideeën

Onderstaand staan de leukste babyshower cadeaus benoemd.

Luiertaart

Een luiertaart is vooral heel praktisch, want de luiers gaan hoe dan ook nog van pas komen als er een baby op komst is. Het leuke van een luiertaart is dat de luiertaart nog op te decoreren is met andere cadeautjes.

Gastenboek

Een ander leuk cadeau is toch wel een gastenboek. Op het moment dat de mensen naar de kleine komen kijken is het toch wel heel leuk om in de gasten hun indrukken te laten opschrijven in een invulboekje. Er zijn verschillende soorten invulboekjes, en het grootste voordeel hierbij is dat het een leuk aandenken is voor later.

Verwenpakket

Het voordeel van een verwenpakket is dat je er allerlei verschillende cadeautjes in kan stoppen, niet alleen voor de mama, maar ook voor de papa. Zo kun je de ouders van het toekomstige kindje letterlijk verwennen met de leuke dingen die je gehaald hebt.

Dienst-bonnenpakket

Misschien denk je nu: “wat bedoel je hier nu mee?”. Maar eigenlijk is het heel simpel. Op het moment dat de baby er is, zullen de ouders de handen er aan vol hebben. Dus hoe leuk is het dat je vriendinnen bonnen hebben gemaakt met bijvoorbeeld boodschappen doen of een avondje oppassen. Dit om ervoor te zorgen dat jij

Reageren is niet mogelijk.